woensdag 17 maart 2010

Wat ben ik verwend gisteren!Gisteren was mijn geboortedag en ja hoor, ik hoor nu bij de "club". De club der veertigers wel te verstaan. Hoewel ik me eigenlijk nog helemaal geen 40 voel, ik voel me net zo als dat ik 35 werd bijvoorbeeld, hoor ik nu officieel niet meer bij de "dertigers" en dat is wel heel raar voor mijn gevoel.
Ik werd verwend door mn mannetje en kindjes met een begin van het superleuke theeservies Blond Amsterdam, "even bijkletsen". Een prachtige theepot met rechaud, twee kop en schotels, twee petit four bordjes, een suikerpot én superschattige taart vorkjes! In de laatste cadeautjes hadden mijn oudste zus en moeder ook een aandeeltje, normaal gesproken doen we voor de volwassenen niet aan cadeautjes, alleen voor de kids, maar omdat ik nu 40 werd en ik het a.s. zaterdag echt met een klein feestje vier, werd ik toch wel een keertje verwend. Vorig jaar augustus kreeg ik van mn mannetje een supergave 9 persoons tent, zomaar als verrassing alvast voor mijn verjaardag! En dat terwijl hij kamperen echt niet leuk vindt, (ik dus wel en de kids ook!) Echt een blikvanger, het zijn 3 "wel bekende iglo koepels" aan elkaar vast met een leefruimte van 4mx4m in het midden. Echt super! De cadeautjes van Blond had ik eigenlijk niet durven hopen hoor!

3 opmerkingen:

 1. GEFELICITEERD met je verjaardag
  nou inderdaad ben je erg verwend
  wat een leuk thee servies heb je gehad
  echt heeeeeeeeeeel mooi
  en dan nog een mooie tent
  nou heel veel plezier er mee
  groetjes elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh ja! dat servies kwijl ik ook al bij hoor :) haha
  en die tent... mijn man heeft altijd op de camping gestaan vroeger met vakantie: ik dus NIET! ik ben luxe gewend op vakantie. en nu wil ie dus volgend jaar ofzo. op de camping met de meiden.... nou.... ik heb nog een jaar om voor te bereiden... sorry.. ik heb er niks mee...
  nou ja! wie weet! ooit nog eens he :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi,

  Leuk servies :), en handig dat je ff foto's plaatst, is het overigens een hint voor de gewenste kado's :)


  groetjes yvonne

  leuk om je zaterdag weer te zien

  BeantwoordenVerwijderen