maandag 1 maart 2010

Twee kaartjes van een superleuk blokje én 18 Hello Kitty uitnodigingen afgemaakt!
Dit weekeind een behoorlijk druk weekeind gehad, ik had een spoedopdracht voor 18 Hello Kitty uitnodigingen. Met iedere uitnodiging ben ik toch wel zo'n 40 minuten bezig, dus het was best een klus! Tevens wilde deze klant ook graag een tekstje aan de voorkant, dus dat was ook even frutselen. Maar ik blijf ze superschattig vinden, zeker met die leuke envelopjes, telkens ben ik er weer trots op hoor!

Ook met het superleuke blokje van DCWV Blossom butterflies wat (met heel veel andere leuke artikelen) in onze webwinkel was binnengekomen twee kaartjes gemaakt. Het is een blokje met 72!!velltjes papier van 11.5cm x 16.5 cm, dus ideaal voor rechthoekige kaartjes! Het papier is zo leuk, sommigen met glittes en heel dik van kwaliteit! Het heeft verder niet veel nodig, het papier alleen is al superleuk!
Bij het groen/zilveren kaartje heb ik gebruikt gemaakt van een oude Penny Black, Color core cardstock, glitterlijm van Kars en de bloemen zijn van de Floral Punch (ponsen en embossen). Het HI kaartje heb ik nog wat versierd met een randje van de QK Revolution. De swirl is ook van de QK Revolution en heb ik gestanst met hetzelfde papier. Alles behalve de QK stansen komen uit ons winkeltje.

4 opmerkingen:

 1. super leuk gedaan zo zeg!! en dat zou zeker veel werk zijn geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wouw wat een schitterende kaarten
  en wat ene werk aldie hello kitty kaarten
  maar het resultaat mag er dan ook zeker zijn;)
  liefs chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. whow Wat een prachtig kaartjes heb je gemaakt.
  Ik vind ze allemaal even leuk, en wat een werk zeg! Maar het ziet er toppie uit.

  groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi!
  Wat een supermooie spullen maak je! Wat is de link naar je webwinkel?

  Groetjes,
  Ethel
  t.vandervlies@upcmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen